Как да получа бърз кредит

Как да получа бърз кредит

Как да кандидатствам?

Посетете страницата с форма за кандидатстване, за да въведете първичните си данни. Там попълвате информация за име, фамилия, телефонен номер и имейл адрес. Това е и мястото, където заявявате сумата, която ви е необходима, както и срокът за връщане, в който смятате, че ще можете да изплатите заема.

След като пуснете заявка с вас ще се свържат наши партньори, които са с доказан авторитет и опит, регистрирани и регулирани от Българска народна банка. Те са и реалният кредитодател. Същинската информация ще бъде събрана от тях. Целият процес се случва от разстояние, по телефона, така че не се налага да ходите в офис, да чакате, да се редите на опашки и да губите време.

Ще ме одобрят ли?

Одобрението за заем зависи от множество фактори. На първо място размерът на бързия кредит. Одобрението е с по-висока вероятност, ако кандидатствате за по-малка сума в случаите, в които сте пуснали при нас заявка за първи път.

Ако не сте посочили верни данни за себе си и за финансовото ви състояние също няма да получите лесно одобрение. Бъдете коректни с кредитодателите, за да бъдат и те коректни с вас.

Някои компании, с които работим отпускат бърз заем и с лоша кредитна история. Това означава, че всеки има шанс да бъде финансиран и да реши паричните си проблеми. В подобни случаи бъдете готови да предоставите лице за контакт, което е реално.

Как ще получа парите от кредита?

Фирмите предоставят множество начини за усвояване на кредита в зависимост от вашия избор. Можете да усвоите в брой, като средствата ви бъдат донесени до дома от кредитен агент. Популярен начин за усвояване е и теглене в каса на Изипей. Уверете се, че касата има достатъчно налични средства, за да изплати превода към вас, като попитате касиерите.

Колко време отнема всичко?

В идеалният случай с онлайн бърз кредит времето, за което получавате самият кредит може да е не повече от един час. Ако сте нов клиент процесът би отнел малко повече. При всички случаи фирмите се стараят да ви обслужат максимално бързо, защото се предполага, че средствата ви трябват спешно. Ако кандидатствате сутринта през работен ден със сигурност ще можете да ползвате кредита до края на деня. Ако имате достъп до работеща каса на Изипей през уикенда усвояването на същия ден е възможно и тогава.

Прозрачен начин за усвояване е и банковият превод. В случай, че имате банкова карта, това е удобен вариант, за да я ползвате.